Beste ondernemer,

Als eerste bedankt om even tot hier te komen. Via deze link zal u in de prille toekomst de mogelijkheid hebben om cursussen of seminaries te bekomen over de manier van taxeren van onroerend goed.

Ik zie mijzelf niet als Messias, maar heb opleiding(en) genoten van de meest gekwalificeerde vastgoedexperten op Vlaamse bodem en moet zeggen dat het zeer intrigerende materie is.

Ik heb hiervoor besloten deze materie doorheen de jaren ervaring, kennis en theorie te bundelen om aan u te presenteren.

De opleiding is enkel voor professionals en voor mensen die zich gaan verdiepen in het vastgoed in de nabije toekomst.

In de regel is taxeren van vastgoed hetzelfde, maar ik kan u zeggen als u nog nooit een taxatie heeft gedaan, dat het vaak donderen in Keulen zal zijn, dus kan er gewerkt worden in gradaties.

Dit jaar (2024) zal de ontwikkelde module voor het taxeren van onroerend goed gelanceerd worden via de geijkte kanalen en om te beginnen via feXpro (Federatie voor Experten en Promotoren), dé federatie waar je als vastgoedprofessional terecht kunt met al uw vragen. Wij hebben voor onze leden tal van (basis) documenten ter beschikking en hebben tal van partners met zeer mooie financiële voordelen. Kortom bij feXpro zit je goed.