Goede…… je weet wel,

Mijn naam is Orion Bockhodt, oprichter van mijn eigen kantoor onder mijn volledige eigen naam waar ik gedurende tal van jaren mijn ding ga doen in het vastgoed.

Jullie zullen waarschijnlijk denken van “allé, nog enen met een vastgoedkantoor” of “nog enen die denkt het warm water te hebben uitgevonden”. Dit kan zijn, maar laat mij even heel kort mijn verhaal doen.

In 2006, toen nog een 16-jarige knaap, vol bezig met ‘studeren’ als jawel, auto en vrachtwagen mecanicien. Op deze jonge leeftijd wist ik al wat ik wilde doen in mijn verdere leven en dat is zelfstandig zijn zoals mijn ouders, maar hun stiel doen was niet mijn ding. Dat was niet gemakkelijk om het aan mijn ouders te zeggen dat ik de zaak niet ging overnemen. Je weet wel, ouders werken 30 uur op een dag met de bedoeling de zaak in de toekomst aan de kinderen te geven en toen kwam de donderslag. "Ma en pa, ik ga mijn eigen weg en ik ga later vastgoed doen". Mijn ouders wisten niet wat hun overkwam, maar wisten wel dat ik ging slagen in mijn opzet.

In 2013 kwam ik mijn toenmalige vriendin tegen, ons Kelly, waar ik in 2015 mee ben getrouwd en ondertussen 2 (b)engels van kinderen heb. “ondertussen, je weet wel, ik getrouwd en zij gelukkig”.

Tussen 2011 en 2013 heb ik wat woelige jaren gehad in mijn carrière omdat ik sneller wou gaan dan mijn eigen schaduw. Dankzij ons Kelly (mijn fantastische vrouw) ben ik hierdoor in 2013 effectief in het vastgoed getreden.

Hendrik Leurs was mijn eerste docent in de opleiding en wist direct dat de vastgoedstiel mijn ding was. In 2018 ben ik dan ook begonnen bij Hendrik en dochter Dagmar (waar ik hun dankbaar ben voor de kansen). Hendrik zag ik als mentor die het meende met mij en ik ook met hem. Wij hebben uren versleten en x-tal mailen verstuurd. 2019 brak Corona uit Hendrik besloten heeft zijn jaren lange kennis niet meer door te geven als docent en werd mij de vraag gesteld om alle opleidingen per direct over te nemen. Dit was verschieten alsook een donderslag bij heldere hemel. Wie had gedacht, ik gaan les geven? Wat met mijn dt-fouten en heb ik de maturiteit om dat te geven? Tal van vragen spookten door mij hoofd en 1 week later heb ik besloten mij voor de leeuwen te smijten en alles over te nemen.

Hendrik geloofde in mij en zei “Orion, jij gaat blijven groeien en aan maturiteit winnen, wees uzelf, loop niet voorbij u schoenen en omring u met de juiste mensen”. Zo werd mijn 3de pijler gecreëerd, les geven in Vlaanderen en Antwerpen voor meerdere vastgoedmateries. 

In 2022 ben ik ook toegetreden tot VLABEL als erkend schatter daar nog een extra wereld open ging op professioneel vlak. Ofwel mijn 2de pijler.

Eind 2023, na 10 jaar kennis, ervaring, tal van verkopen, verhuren én het overlijden van mijn mentor en goede vriend, heb ik besloten mijn eigen weg in te slaan waarbij vanaf heden mijn eigen kantoor ‘Orion Bockhodt’ zal heten.

Geloof mij vrij, hier is zeer goed over nagedacht en ik ken mijn krachten. Mijn doorzettingsvermogen om mijn doel te bereiken hebben tal van klanten al kunnen beamen. Mijn vrouwke krijgt vaak grijze haren van mijn gedrevenheid maar ze weet waarvoor ik het doe. Ik ben een man-op-een-missie en zal slagen in mijn opzet.

Mijn doelstelling? Mij omringen met de juiste mensen waarmee ik kan doorgroeien, klanten die bereid zijn een marktconforme investering te betalen voor hun eigendom, durven te groeien en misschien wel durven dromen om de vastgoedmarkt op gebied van taxeren te veranderen, weg met referenties en welkom analytisch taxeren. Het laatste punt zorgde op heden voor 100% succes in de verkoop.

Dus ja, uw investering en stukje geschiedenis is bij mij in zeer goede handen.

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit voor uw stukje geschiedenis.

Laat mij u professioneel begeleiden in al uw vastgoedplannen.

Tot binnenkort,

Orion Bockhodt

Zaakvoerder

BIV
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512.666 (Erkend in België) - Orion Bockhodt
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)